Rezultate foarte bune si distractie pe masura pentru sportivii Aqua Sport la triatlonul Fara Asfalt

Sambata trecuta, pe 4 iunie 2022, sportivii Sectiei de Triatlon Aqua Sport au participat la cea de-a XII-a editie a triatlonului Fara Asfalt la Mare, ce s-a desfasurat in statiunea 2 Mai. 

Fara Asfalt este un eveniment in natura, cu inot in mare – intre 800m si 900m, alergare pe plaja si pe faleză – 32km si plimbare cu bicicleta – 6km in zone cu peisaje frumoase. 

Clubul nostru a fost reprezentat de 14 sportivi cu varste intre 9-15 ani, ce au fost insotiti si sustinuti pe toata perioada competitiei de antrenorul lor, Dragos Pintilie. Ei au reusit rezultate foarte bune, obtinand 8 medalii, dintre care 4 de aur, 3 de argint si una de bronz. De asemenea, la aceasta competitie s-a evidentiat Alexandra Constantinescu, care a obtinut locul 4 la categoria OPEN.

Ma bucura foarte mult faptul ca acesti copii concureaza in probe diverse si se simt bine facand sport. Dincolo de medalii, acesti copii se dezvolta intr-un mod sanatos, iar acesta este cel mai important lucru.  – a declarat drd. Mircea Purcaru, Director Sportiv Aqua Sport

Rezultate detaliate:

La concursul de triatlon:

Alexandra Constantinescu – locul 1 la 13-16 ani si locul 4 la open feminin

Bogdan Vilcescu – locul 1 la 13-16 ani masculin

Theodora Constantinescu – locul 2 la 13-16 ani feminin

Maria Daia – locul 3 la 13-16 ani feminine

 

La concursul FUN vaslit + inot

Crisan Irina – locul 1 la categoria 8-9 ani feminin

Andrei Petre – locul 1 la categoria 12-13 ani masculin

Iulia Giura – locul 2 la categoria 10-11 ani feminin

Teodor Crisan – locul 2 la categoria 12-13 ani masculin