Rezultate exceptionale pentru sportivele Aqua Sport la Campionatul National Juniori, Tineret, Seniori

Campioanele Aqua Sport s-au intors cu rezultate excelente de la Campionatul National Juniori, Tineret, Seniori, organizat de FRNPM, ce s-a desfasurat weekendul trecut la Miercurea Ciuc.

Inotatorii Aqua Sport au crescut odata cu noi, astfel incat Clubul Aqua Sport a fost reprezentat la aceasta competitie de 2 sportive care au ajuns la varsta junioratului si care au obtinut nu mai putin de 5 medalii, dintre care 2 de argint si 3 de bronz.

Ambele sportive sunt antrenate de Oussema Rebai – Doctor in natatie, care le-a insotit si sustinut pe toata perioada competitiei. Bianca Badea a fost medaliata atat la categoria Juniori, cat si la categoria Tineret, desi este cea mai mica varsta ca participare din concurs, iar Alexandra Curcan a obtinut 3 medalii in 2 procedee diferite, spate si liber.

“Rezultate de exceptie de care trebuie sa ne bucuram, cu atat mai mult cu cat ambele sportive au descoperit inotul inca de mici la clubul Aqua Sport. Felicitari Biancai si Alexandrei pentru aceste minunate rezultate. Ne-ati facut tare mandri! Felicitari Oussema Rebai! Ai demonstrat inca o data, daca mai era nevoie, ca titlul de doctor in natatie este obtinut cu truda si ani de munca in spate si ca partea stiintifica si practica merg mereu mana in mana.”  a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv Aqua Sport

 

Rezultatele acestei competitii:

Locul 2

Badea Bianca (Antrenor Dr. Oussema Rebai) – 200m bras feminin juniori

Curcan Alexandra (Antrenor Dr. Oussema Rebai) – 50m spate feminin juniori

 

Locul 3

Curcan Alexandra (Antrenor Dr. Oussema Rebai) – 50m liber, 100m liber feminin juniori

Badea Bianca (Antrenor Dr. Oussema Rebai) – 200m bras feminin tineret