Rezultate foarte bune pentru sportivii Aqua Sport la Campionatul National Copii 10 ani

In perioada 17-18.06.2023 sportivii Aqua Sport au participat la Campionatul National Copii 10 ani, organizat de Federatia de Natatie si Pentatlon Modern – FRNPM ce s-a desfasurat la Bazinul Olimpic Brasov.

Competitia a adus la start cei mai valorosi sportivi cu varsta de 10 ani din intreaga tara, iar Aqua Sport a fost reprezentat de 6 sportivi ce au fost insotiti de antrenorul Tiberius Manolache.

Echipa Aqua Sport a reusit rezultate foarte bune, castigand 3 medalii, dintre care 1 argint si 2 de bronz. La aceasta competitie s-a evidentiat sportivul  Sebastian Petrea – Castigator a 3 medalii, dintre care una de argint 

“Au fost emotii mari in acest weekend pentru sportivii de 10 ani. Acesta reprezinta debutul lor la competitiile Nationale si ma bucur foarte mult ca au trecut cu bine peste emotiile debutului. Si-au imbunatatit timpii, locurile din clasament sunt foarte bune si sunt convins ca rezultatele vor fi din ce in ce mai bune pe acest drum lung al performantei. Felicitari micilor campioni si antrenorilor lor pentru rezultatele deosebite si multumim parintilor pentru sustinere.“ – a declarat  dr. Mircea Purcaru, Director Sportiv Aqua Sport.

Rezultate detaliate:

Argint: Sebastian Petrea (antrenor Tiberius Manolache) – 50m spate masculin

Bronz: Sebastian Petrea (antrenor Tiberius Manolache) – 50m fluture si 50m bras masculin