Rezultate remarcabile pentru sportivii Aqua Sport la Cupa Romaniei, Juniori, Tineret, Seniori

In perioada 02-04.06.2023, sportivii Aqua Sport au participat la Cupa Romaniei, Juniori, Tineret, Seniori, organizata de Federatia de Natatie si Pentatlon Modern – FRNPM, ce s-a desfasurat la Bazinul Olimpic Otopeni.

Competitia a adus la start cei mai valorosi sportivi din intreaga tara, iar Aqua Sport a fost reprezentat de 15 sportivi cu varste de peste 14 ani, ce au fost insotiti de antrenorii lor: Dr. Mircea Purcaru si Tiberius Manolache.

Echipa Aqua Sport a reusit rezultate remarcabile, castigand 9 medalii, dintre care 3 de aur, 4 argint si 2 de bronz. La aceasta competitie s-au evidentiat sportivii:  Vlad Mihalache pentru obtinerea, in probele de 50m, 100m si 200m fluture, a 3 timpi sub baremele de calificare la Campionatele Europene si Mondiale de Juniori din aceasta vara si Razvan Petrea – Campion National in proba de 200m fluture juniori.

Per total a fost o competitie excelenta. Aproape toti sportivii si-au imbunatatit timpii si au inotat foarte bine. Faptul ca am reusit sa confirmam forma buna de la nationalul din Aprilie, nu poate decat sa ne incurajeze sa continuam pe drumul pe care mergem. Imi pare foarte rau de cei care nu au reusit sa isi realizeze cel mai bun timp al lor, insa sunt convins ca va fi un factor de motivare pentru perioada urmatoare. Multumim mult de tot parintilor pentru sustinere, tuturor colegilor din club pentru ca ne putem antrena in conditii bune in fiecare zi si felicitari sportivilor pentru rezultatele exceptionale! Urmeaza acum o binemeritata vacanta pentru cei mari, urmand ca pentru cei mici sa vina o perioada plina de competitii“ – a declarat  dr. Mircea Purcaru, Director Sportiv Aqua Sport.

Rezultate detaliate:

Locul 1 

Vlad Mihalache (antrenor dr. Mircea Purcaru) – 50m fluture tineret, 100m fluture tineret

Razvan Petrea (antrenor dr. Mircea Purcaru) – 200m fluture juniori

 

Locul 2

Vlad Mihalache (antrenor dr. Mircea Purcaru) – 200m fluture seniori, 200m fluture tineret

Razvan Petrea (antrenor dr. Mircea Purcaru) – 100m fluture juniori,  200m liber juniori

 

Locul 3

Vlad Mihalache (antrenor dr. Mircea Purcaru) – 50m fluture seniori

Tudor Micu (antrenor dr. Mircea Purcaru) – 50m bras juniori