Sportivii Aqua Sport vor participa la Campionatul Municipal Copii 10-11 ani

Se anunta weekend competitional pentru sportivii Aqua Sport cu varste cuprinse intre 10-11 ani, care vor participa in zilele de 27 si 28 Mai, la Campionatul Municipal ce se va desfasura la Bazinul Olimpic de la Izvorani.

40 dintre sportivii legitimati in cadrul C.S. Aqua Sport Bucuresti vor lua startul la aceasta competitie organizata de Asociatia Municipala de Natatie Bucuresti – AMNB. Pe toata perioada concursului acestia vor fi incurajati si monitorizati de 6 dintre antrenorii lor: Alina Cartu, Corina Dumitru, Oussema Rebai, Armand Grecu, Mihai Petrescu, Paula Grecu si Mircea Purcaru, precum si de parintii, care ii vor sustine, ca de obicei, din tribune.

“Este ultima repetitie inainte de Nationalele de la Brasov si o sa incercam sa ne intoarcem cu rezultate excelente pentru a merge la Brasov cu un moral foarte bun. Va fi un test util pentru a putea observa detaliile pe care trebuie sa le mai finisam in ultimele 2 saptamani.” a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv C.S. Aqua Sport Bucuresti.