Competitie, emotii si distractie la Cupa Olimpia, editia a VII-a

Sambata, 20 Mai 2017, la bazinul Aqua Sport Olimpia (Vitan) s-a desfasurat cea de-a VII-a editie a competitiei interne Cupa Olimpia, organizata anual de Clubul nostru si care, si anul acesta, a adunat la un loc peste 250 dintre copiii care inoata zilnic la cursurile Aqua Sport.

Micii sportivi au venit insotiti de frati, parinti, matusi si bunici, care i-au incurajat si sustinut pe parcursul intregii competitii, creand o atmosfera plina de bucurie si entuziasm.

Concursul s-a desfasurat in doua reuniuni: reuniunea I a fost dedicata copiilor de la cursurile de incepatori, semi-avansati si avansati, in timp ce reuniunea a II-a a adus la un loc sportivii din Grupele de Performanta Aqua Sport.

Toti sportivii au fost premiati cu diplome de participare, iar castigatorii care au urcat pe podium au fost recompensati si cu medalii, diplome si vouchere din partea Jaked.

De asemenea, sportivii din Grupele de Performanta cu rezultate deosebite pentru podiumuri individuale in primul semestru au fost premiati cu ajutorul sponsorului oficial al acestei editii, Decathlon, caruia ii multumim pentru sprijin.

Nu doar cei mici si-au demonstrat abilitatile, ci si antrenorii lor, care au participat la o cursa demonstrative, spre deliciul micilor sportivi, care au avut si ei ocazia sa ii sustina pe mentorii lor.

Un exemplu pentru noi toti sunt parintii care s-au inscris la stafeta parinte-copil si care s-au antrenat din greu in ultimele saptamani, pentru a se ridica la nivelul asteptarilor copiilor lor.

Ziua s-a incheiat cu o petrecere dedicata tot celor mici, care au suficienta energie incat, dupa o zi intreaga de competitie, sa petreaca si sa se distreze in continuare alaturi de colegii si prietenii lor, la locul de joaca PlayPark din ParkLake Shopping Center, unde s-au bucurat de acces gratuit la zonele de joaca (Jungle Park, Climbing Park si scena de Karaoke).

A fost o zi minunata si le multumim tuturor tuturor celor care au participat si ne-au sustinut!