Sportivii C.S. Aqua Sport Bucuresti iau startul la prima competitie din acest an – Concursul Municipal de la Izvorani 8-9 ani –

La acest sfarsit de saptamana, 69 dintre sportivii C.S. Aqua Sport Bucuresti vor participa la Concursul Municipal Copii 8-9 ani, Editia 2016, ce se va desfasura la Centrul Olimpic Izvorani, in zilele de 13 si 14 Februarie.

Competitia este organizata de AMNB – Asociatia Municipala de Natatie Bucuresti – avand ca  scop crearea unui cadru competitional in care copiii pot socializa, in timp ce antrenorii pot verifica nivelul de pregatire a sportivilor.

Anul trecut, la aceeasi competitie, Clubul Sportiv Aqua Sport Bucuresti a obtinut locul I la nivel de cluburi pentru aceasta categorie de varsta, iar pentru anul acesta oficialii Clubului sunt increzatori ca vor mentine aceasta pozitie.

Este primul concurs al anului si trebuie sa il incepem cel putin la fel de bine cum l-am terminat. Vrem sa ne metinem pozitia de lideri la categoria de varsta 8-9 ani si suntem siguri ca daca parintii ne vor sustine, asa cum o fac de obicei, vom reusi cu brio acest lucru.” – a declarat Mircea Purcaru – Director Sportiv al C.S. Aqua Sport Bucuresti.

Cei 69 de sportivi legitimati la Clubul Sportiv Aqua Sport Bucuresti vor fi insotiti de toti cei 8 antrenori ai grupelor de performanta, Alina Cartu, Lacramioara Robu, Corina Dumitru, Oussema Rebai, Armand Grecu, Alexandru Scarlat, Vlad Prioteasa si Mircea Purcaru, precum si de personal administrativ, dar si de indragita mascota Aqua Sport.

Cred cu tarie in fortele sportivilor nostri si in profesionalismul antrenorilor pe care i-am ales sa ii ghideze pe cei mici catre performanta. Sper sa incepem cu dreptul anul competitional si sa demonstram inca o data ca la Aqua Sport antrenam campioni” – a declarat Andrei Nicolescu, Presedintele Clubului Sportiv Aqua Sport Bucuresti.