Sportivii C.S. Aqua Sport Bucuresti vor concura la Campionatul Municipal 10-11 ani de la Izvorani

Weekend-ul acesta, 28 dintre sportivii legitimati in cadrul Clubului Aqua Sport Bucuresti vor lua startul la Campionatul Municipal 10-11 ani, ce se va desfasura la Bazinul Olimpic de la Izvorani.

Competitia este organizata de AMNB – Asociatia Municipala de Natatie Bucuresti si are ca scop oferirea unui cadru competitional in care sportivii sa poata socializa, in timp ce antrenorii pot verifica nivelul de pregatire a sportivilor.

Daca anul trecut la aceeasi competitie sportivii Aqua Sport au obtinut un loc 2 la individual si 2 locuri 3 la stafeta de 11 ani feminin, anul acesta oficialii Clubului si-au propus sa obtina un progres cat mai bun pentru ca sportivii sa mearga cu un moral ridicat la Campionatul National de la Brasov.

Cei 28 de sportivi vor fi insotiti de catre 5 dintre antrenorii lor: Corina Dumitru, Mircea Purcaru, Oussema Rebai, Armand Grecu si Alexandru Scarlat, iar din tribune, ii vor sustine, ca de obicei, parintii, nelipsiti de la competitii.

“Ultima repetitie oficiala inainte de Brasov pentru sportivii nostri va incepe in acest weekend. Sportivii nostri s-au pregatit exemplar iar scopul nostru pentru aceasta competitie este de a verifica daca pregatirea decurge conform planului in vederea Campionatelor Nationale de la sfarsitul lunii acesteia. “ – a declarat Mircea Purcau, Director Sportiv C.S.Aqua Sport Bucuresti.