Weekend competitional pentru sportivii Aqua Sport

Sambata, 25 Iunie si Duminica, 26 Iunie la bazinul Lia Manoliu din Bucuresti, se va desfasura Campionatul Municipal 12-14 ani, organizat de Asociatia Municipala de Natatie Bucuresti.

Clubul Sportiv Aqua Sport Bucuresti va fi reprezentat la aceasta competitie, de Oana Blanaru si Edward Minciu, cei doi sportivi Aqua Sport care indeplinesc varsta necesara pentru a participa la aceasta competitie.

“Iata ca sportivii nostri cresc odata cu Clubul nostru si de acum putem participa si la categorii de varsta mai mari. Suntem increzatori in fortele lor si le uram mult succes!” – a declarat Andrei Nicolescu – Presedinte C.S. Aqua Sport Bucuresti.

Oana si Edward vor fi insotiti de antrenoarea lor, Corina Dumitru, care va verifica nivelul de pregatire a sportivilor, in timp ce acestia vor lupta pentru a-si imbunatati timpii la probele la care participa.

“Cu siguranta cei doi sportivi care vor participa la aceasta competie vor da tot ce au mai bun pentru a face un progres cat mai mare fata de ultima competitie. Sunt sigura ca antrenoarea lor, Corina, le va da cele mai bune sfaturi pentru a face niste curse excelente.”a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv C.S. Aqua Sport Bucuresti.