Weekend de foc pentru sportivii Aqua Sport – Campionatul National Copii 10-11 ani

Sportivii Aqua Sport cu varste cuprinse intre 10 – 11 ani vor lua startul la acest sfarsit de saptamana, pe 9, 10 si 11 iunie, la Campionatul National ce se va desfasura la Bazinul Olimpic de la Brasov.

Competitia de nivel national este organizata de FRNPM – Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern  si va aduce la un loc cei mai buni sportivi la aceasta categorie de varsta din toata tara.

Clubul Sportiv Aqua Sport Bucuresti va fi reprezentat de o delegatie formata din 33 de sportivi care s-au calificat la Regionalele din aprilie si de 4 dintre antrenorii lor: Mircea Purcaru, Oussema Rebai, Armand Grecu si Mihai Petrescu, precum si de medicul pediatru al echipei, dr. Laura Purcaru.

“Dupa sute de antrenamente si de kilometri inotati vom merge sa ne masuram fortele cu cei mai valorosi inotatori ai tarii. Va fi o competitie stransa, de la care ne dorim un progres frumos si, de ce nu, prima medalie la individual la nivel national. Semnele de la competitiile de pana acum ne dau sansa sa speram, iar cu determinarea de care dau dovada sportivii, cu sustinerea parintilor si cu sfaturi bune din partea antrenorilor putem reusi acest lucru.”  – a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv C.S. Aqua Sport Bucuresti.