16 sportivi Aqua Sport vor lua startul la Cupa Sprint

Sambata 10 Octombrie, 16 sportivi din cadrul Grupelor de Performanta ale Clubului Sportiv Aqua Sport Bucuresti, vor concura pentru prima data la competitia nationala Cupa Sprint de la Sfantu Gheorghe.

Concursul, organizat de As.C.S. Ciprian Sfantu Gheorghe, se va desfasura la Baza de Inot si Recreere din Sfantu Gheorghe si va aduce laolalta sportivi cu varste cuprinse intre 7-16 ani.

Dintre cei 200 de sportivi ai Clubului Sportiv Aqua Sport Bucuresti au fost selectati cei mai in forma 4 sportivi la fiecare categorie de varsta din concurs. Cei 16 inotatori vor fi insotiti de trei dintre antrenorii lor, Mircea Purcaru, Alina Cartu si Oussema Rebai, care vor verifica cu aceasta ocazie nivelul de pregatire a sportivilor inainte de campionatele din perioada urmatoare.

Reprezentantii Clubului sunt increzatori in fortele copiilor pe care ii antreneaza si se asteapta sa obtina cele mai multe medalii la categoria de varsta 6-10 ani dintre toate cluburile participante.

“Este prima participare la aceasta competitie. Este putin diferita fata de alte concursuri la care am mai participat, pentru ca multi dintre inotatorii nostri vor concura si cu sportivi mai mari decat ei ca si varsta, dar acest lucru trebuie sa fie o provcare pentru noi. Am auzit multe lucruri bune despre daruirea cu care este organizata aceasta competitie in fiecare an de catre domnul Ciprian Grosu si suntem siguri ca vom avea multe de invatat de pe urma acestui concurs” – a declarat Mircea Purcaru – Director Sportiv al C.S. Aqua Sport Bucuresti.