31 de medalii pentru sportivii C.S. Aqua Sport Bucuresti la Cupa Inotatorului

Sportivii C.S. Aqua Sport Bucuresti s-au intors cu nu mai putin de 31 de medalii de la Cupa Inotatorului, ce s-a desfasurat sambata, 3 Octombrie, la Campina.

Cei 87 de sportivi ai clubului nostru , cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, au dat tot ce au avut mai bun si au reusit performanta de a avea 2 podiumuri complete, formate doar din sportivi ai C.S. Aqua Sport Bucuresti.

Mai mult de atat, 3 dintre ei au fost desemnati “Sportivii concursului” la categoria lor de varsta, respectiv Avakian Karen – la categoria Baieti – 7 ani, Malus Irina – la categoria Fete 7 ani si Mihai Denisa – la categoria Fete 6 ani.

“Faptul ca am reusit sa dublam numarul de copii participanti de la clubul nostru la aceasta competitie fata de anul trecut si faptul ca am reusit sa castigam anul acesta 31 de medalii fata de doar 12 castigate anul trecut, arata ca suntem intr-o evidenta crestere de forma. De asemenea, suntem singurul club care a reusit performanta de a avea 2 podiumuri complete Aqua Sport. Iar faptul ca 3 dintre copiii nostri au fost declarati sportivii concursului si acest lucru la niste varste fragede, arata clar faptul ca C.S. Aqua Sport Bucuresti este un club de viitor, care cu siguranta va reusi sa dea Romaniei un medaliat Olimpic. “ – a declarat Mircea Purcaru – Director Sportiv C.S. Aqua Sport Bucuresti.

Cei 87 de copii au fost insotiti de 5 antrenori ai grupelor de performanta, Mircea Purcaru, Lacramioara Robu, Armand Grecu, Alexandru Scarlat si Oussema Rebai impreuna cu inca 14 reprezentanti ai Clubului, prezenti pentru suport administrativ, precum si de mascota Clubului, impreuna reprezentand cea mai mare delegatie prezenta la aceasta competitie.

“Din punct de vedere organizatoric a fost o provocare si suntem foarte multumiti de faptul ca am reusit sa ii facem fata cu brio. Iar din punct de vedere sportiv, rezultatele vorbesc de la sine” – a declarat Andrei Nicolescu, Presedinte al C.S. Aqua Sport Bucuresti.