69 de sportivi C.S.Aqua Sport Bucuresti vor lua startul la Cupa JAKED

Daca weekend-ul trecut prichindeii de 6-7 ani s-au intrecut cu emotiile la Izvorani, weekend-ul acesta a venit randul colegilor lor mai mari sa lupte, tot la Izvorani, in cadrul concursului Cupa JAKED – Copii 8-9 ani, Editia 2016.

Nu mai putin de 69 de sportivi legitimati la Clubul Sportiv Aqua Sport Bucuresti vor lua startul Sambata, 21 Mai si Duminica, 22 Mai la Bazinul Olimpic de la Izvorani, in cadrul competitiei de nivel national, organizate de de Asociatia Municipala de Natatie Bucuresti – AMNB, competitie ce are ca scop verificarea nivelului de pregatire a sportivilor.

Au fost selectati copiii cu cele mai bune rezultate la categoria lor de varsta si vor fi insotiti de 7 dintre antrenorii lor, Alina Cartu, Corina Dumitru, Paula Grecu, Mircea Purcaru, Oussema Rebai, Armand Grecu si Alexandru Scarlat care ii vor ghida in permanenta pe plaja bazinului.

Nu va lipsi nici indragita mascota, iar parintii ii vor sustine, ca de obicei, din tribuna pe cei mici, care vor lupta pentru a obtine locul I la nivel de cluburi, asa cum si-au propus oficialii clubului.

Urmeaza un weekend plin de emotii pentru sportivii nostri. S-au antrenat minunat in ultimele luni si au progresat mult fata de ultima competitie. Sunt sigur ca aceasta evolutie a lor, atat ca tehnica cat si ca timp, se va cunoaste din plin la aceasta competitie. Le uram mult succes si ii rugam pe parinti sa incurajeze toti sportivii clubului, pentru ca impreuna suntem cei mai buni!” – a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv C.S.Aqua Sport Bucuresti.