87 de sportivi ai C.S. Aqua Sport Bucuresti vor concura la Cupa Intotatorului

Maine, 03 Octombrie, 87 dintre micii sportivi din grupele de performanta C.S. Aqua Sport Bucuresti vor concura in cadrul competitiei Cupa Inotatorului, ce se desfasoara la Bazinul de Inot Didactic din Campina.

Cupa Inotatorului, ce are ca scop socializarea si verificarea nivelului de pregatire a sportivilor, se desfasoara la nivel national si aduce in competitie copii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani.

Cei 87 de sportivi Aqua Sport vor fi insotiti de antrenorii lor, Mircea Purcaru, Alina Cartu, Lacramioara Robu, Armand Grecu, Alexandru Scarlat si Oussema Rebai impreuna cu inca 14 reprezentanti ai Clubului, prezenti pentru suport administrativ, precum si de mascota Clubului.

Daca la editia de anul trecut micii campioni Aqua Sport s-au intors cu 12 medalii, dintre care 3 aur, 3 argint, 6 bronz, anul acesta reprezentantii Clubului sunt increzatori ca vor avea rezultate de doua ori mai bune.

“Am participat si anul trecut la aceasta competitie, rezultatele au fost satisfacatoare, insa ne dorim fata de anul trecut sa ne dublam numarul de medalii obtinute si sa reusim sa fim in topul celor mai bune cluburi participante la acest concurs. Cu siguranta se va cunoaste o crestere remarcabila in ceea ce priveste nivelul pregatirii copiilor de la Aqua Sport iar impreuna cu parintii sunt convins ca vom reusi sa ne atingem obiectivele.” – a declarat Mircea Purcaru – Director Sportiv C.S. Aqua Sport Bucuresti.