95 de sportivi Aqua Sport vor lua startul la Cupa de Primavara 8-11 ani

La acest sfarsit de saptamana, pe 17 si 18 Martie, aproape jumatate dintre sportivii Aqua Sport vor lua startul la Cupa de Primavara, ce se va desfasura la Bazinul Olimpic de la Izvorani.

Competitia, de nivel municipal, este organizata de Asociatia Municipala de Natatie Bucuresti – AMNB – si este dedicata sportivilor cu varste cuprinse intre 8 si 11 ani. Delegatia Aqua Sport va fi formata din 95 de sportivi, care vor fi insotiti de 7 dintre antrenorii lor:  Alina Cartu, Corina Dumitru, Paula Grecu, Armand Grecu, Mihai Petrescu, Oussema Rebai si Mircea Purcaru.

“Aceasta competitie va fi o provocare pentru noi, datorita numarului foarte mare de copii cu care vom participa. Este cea mai mare participare ca numar de copii din partea clubului nostru la o competitie si speram ca si rezultatele sa fie pe masura. Copiii sunt motivati, pentru multi este prima competitie dupa 4 luni de pauza si asteptam cu nerabdare sa vedem progresele. Succes tuturor!” – ne-a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv Aqua Sport.