aqua-sport-cupa-contratimp-brasov-sept-2015

Micii campioni Aqua Sport concureaza cot la cot cu antrenorii lor

In perioada 18.09.2015 – 20.09.2015, 61 de copii din cadrul grupelor de performanta ale Clubului Sportiv Aqua Sport Bucuresti si 6 seniori – antrenori ai micilor campioni – vor concura cot la cot, in cadrul concursului national de inot Cupa Contratimp, ce se va desfasura weekend-ul acesta, la Bazinul Olimpic Brasov.

Aflat la cea de-a III-a editie, concursul Cupa Contratimp este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 7-11 ani, cadeti, juniori, tineret, seniori si are ca scop socializarea si verificarea nivelului de pregatire a sportivilor.

Delegatia sportiva C.S. Aqua Sport Bucuresti este a doua ca marime, staff-ul numarand 72 de persoane, dintre care: 61 de copii, 6 antrenori concurenti la categoria Seniori si inca 5 membri pentru suport administrativ. De asemenea, copiii vor fi sustinuti si de mascota Clubului, nelipsita de la astfel de evenimente si pe care copiii o indragesc foarte tare.

“Am participat si anul trecut, iar rezultatele au fost bune, insa suntem convinsi ca anul acesta vor fi la un nivel net superior. Ne asteptam sa fie un concurs puternic, la nivel national, dar avem incredere in performantele copiilor nostri si ne-am propus sa venim acasa cu cel putin 10 medalii” – a declarat Prof. Mircea Purcaru – Director Sportiv al C.S. Aqua Sport Bucuresti. “Copiii au fost selectati de catre antrenorii lor in functie de forma sportiva in care se afla, iar obiectivul nostru este sa verificam stadiul de pregatire a copiilor la inceput de semestru.” – a continuat acesta.

Micii campioni vor avea si ei ocazia sa ii sustina si sa se inspire din performantele propriilor antrenori: Mircea Purcaru, Oussema Rebai, Alina Cartu, Lacramioara Robu, Armand Grecu, Alexandru Scarlat, care vor concura la categoria Seniori.

“La Aqua Sport avem aceleasi standarde ridicate pentru performanta, fie ca vorbim despre antrenori sau copii. Sunt convins ca antrenorii nostri vor demonstra inca o data ca fac ei insisi performanta, inainte de a-i ghida pe copii catre ea.” – a declarat Andrei Nicolescu – Presedinte al C.S. Aqua Sport Bucuresti.

Clubul Sportiv Aqua Sport a luat nastere in anul 2010, iar pe masura ce s-a extins, nevoia crearii unei grupe de performanta s-a transformat dintr-o dorinta intr-o necesitate, plecand de la ambitia de a oferi tinerelor talente o sansa de a se afirma. Astfel, in anul 2013 a fost introdusa in mod oficial grupa de performanta Aqua Sport, care in doar doi ani a crescut de la un grup de 10 membri pana la peste 200 de copii in anul curent. De-a lungul celor 2 ani, grupa de performanta a reusit sa adune sute de medalii castigate la diverse concursuri locale, nationale si internationale.