3 medalii si 21 de sportivi Aqua Sport calificati la Nationale dupa Etapa Regionala Cadeti

Weekendul trecut, pe 9-10.04.2022, a avut loc Etapa Regionala Cadeti, ce s-a desfasurat la Bazinul Olimpic de la Izvorani. 

Competitia, organizata de Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern – FRNPM – a adus la start cei mai valorosi sportivi cu varste cuprinse intre 12-14 ani, ce au luptat pentru indeplinirea baremelor ce ii califica la Campionatele Nationale din vara. 

Clubul Aqua Sport a fost reprezentat de 32 de sportivi, ce au fost insotiti de 3 dintre antrenorii lor: Tiberius Manolache, Dragos Pintilie si drd. Mircea Purcaru.

21 de sportivi si-au indeplinit cu brio baremele si s-au calificat pentru Campionatele Nationale, iar Avakian Karen, Maria Cazacu si Albert Scarlat s-au evidentiat la aceasta competitie, urcand pe podium, astfel: Karen Avakian (antrenor drd. Mircea Purcaru) – aur la 100m fluture masculin 14 ani, Albert Scarlat (antrenor drd. Mircea Purcaru) – argint la 100m fluture masculin 13 ani si Maria Cazacu (antrenor drd. Mircea Purcaru) – bronz 100m bras feminin 13 ani.

O competitie foarte utila pentru sportivi, al carei scop a fost acela de a califica cat mai multi sportivi la campionatele nationale. Felicitari sportivilor care au reusit sa obtina baremul de calificare, iar celor care nu au reusit le doresc multa putere de munca pentru a reusi acest lucru anul viitor.” – a declarat drd. Mircea Purcaru, Director Sportiv Aqua Sport.