Campion printre campioni: Ahmed Mathlouthi la C.S. Aqua Sport Bucuresti

Campionii C.S. Aqua Sport Bucuresti l-au intampinat ieri pe campionul tunisian, Ahmed Mathlouthi, cu entuziasm si multe intrebari.

Dupa demonstratia pe care triplul medaliat cu bronz la Cupa Mondiala a sustinut-o pentru micii sportivi ai Clubului Sportiv Aqua Sport Bucuresti, aceastia l-au asaltat cu intrebari si cereri de autografe ori poze.

Cei mici au fost interesati atat de lucruri strict profesionale, precum timpii pentru anumite probe sau “Cate ore se antreneaza pe zi?”, “Ce l-a indrumat spre inot?” precum si de lucruri mai personale, cum ar fi: “Ce a facut pentru a fi asa de musculos?” sau “Ce mananca la micul dejun?”, intrebari care l-au amuzat copios pe campion, dar si pe ceilalti antrenori prezenti.

Cu ajutorului “translatorului” reprezentat de antrenorul Oussema Rebai, Ahmed Mathlouthi a raspuns tuturor intrebarilor cu zambetul pe buze, spre deliciul copiilor, carora li s-a confirmat inca o data “secretul” care ii poate duce pe podiumuri mondiale: antrenamentul zilnic.

Ahmed Mathlouthi este triplu medaliat cu bronz la Cupa Mondiala, de 15 ori campion al Africii, de 6 ori campion al Frantei si in 2015 a castigat titlul pentru cel mai bun sportiv masculin la Campionatul International al Romaniei si a fost prezent ieri, 23 Octombrie 2015, la bazinul Aqua Sport Dante Alighieri, in cadrul unui eveniment care doreste sa ii inspire si sa ii motiveze pe micii sportivi Aqua Sport, punandu-i in contact cu campioni de talie internationala.