cupa-de-toamna-izvorani-2014

Campionii C.S. Aqua Sport Bucuresti vor concura la Cupa de Toamna de la Izvorani – Copii 6-7-8 ani

Update 31.10.2015:

Ca urmare a tragediei din noaptea de 30 octombrie, Asociatia Municipala de Natatie Bucuresti a anuntat pe site-ul oficial http://www.amnb.ro/, amanarea competitiei ce trebuia sa se desfasoare astazi si maine – “Cupa de Toamna- copii 6,7,8 ani” -pentru zilele de 7-8 noiembrie 2015.

Intr-un moment in care cuvintele sunt de prisos, gandurile noastre pline de compasiune se indreapta catre familiile celor afectati de aceasta tragedie.

———-

La acest sfarsit de saptamana, sportivii C.S. Aqua Sport Bucuresti vor participa la Cupa de Toamna – Copii 6-7-8 ani, Editia 2015, ce se va desfasura la Centrul Olimpic Izvorani.

Competitia este organizata de AMNB – Asociatia Municipala de Natatie Bucuresti – si este o competitie de nivel national, in cadrul careia copiii pot socializa, in timp ce antrenorii pot verifica nivelul de pregatire a sportivilor.

Cei 84 de sportivi legitimati la Clubul Sportiv Aqua Sport Bucuresti, cu varste intre 6 si 8 ani, vor fi insotiti de sase dintre antrenorii lor, Alina Cartu, Oussema Rebai, Lacramioara Robu, Alexandru Scarlat, Armand Grecu si Vlad Prioteasa, precum si de personal administrativ, dar si de indragita mascota Aqua Sport.

La editia de anul trecut a aceleiasi competitii C.S. Aqua Sport Bucuresti a fost declarat “Cel mai valoros club la categoria de varsta 6-7 ani”, iar pentru editia curenta, reprezentantii Clubului sunt increzatori in fortele micilor sportivi.

“Este un concurs interesant pentru noi, tinand cont de faptul ca la ultimul concurs, la categoria de varsta 6-7 ani am reusit sa fim cel mai valoros club. Este prima data cand am reusit acest lucru si sunt sigur ca ne vom mentine la acelasi nivel. Copiii s-au pregatit exemplar si sunt foarte motivati pentru a reusi o performanta deosebita la aceasta competitie. Nu va fi un concurs deloc usor, concurenta va fi foarte mare, insa impreuna cu parintii, cu antrenorii si cu inotatorii nostri vom forma o echipa si vom reusi sa ne atingem obiectivele.” – a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv al C.S. Aqua Sport Bucuresti.