Aqua Sport -sportivi 8-9 ani

Campionii Aqua Sport au castigat 11 medalii la Concursul Municipal de la Izvorani

Sportivii C.S. Aqua Sport Bucuresti care au luat startul weekend-ul trecut la Concursul Municipal de la Izvorani 8-9 ani s-au intors acasa cu 11 medalii: 3 de aur, una de argint si 7 de bronz.

Totodata, performantele sportivilor au clasat Clubul Sportiv Aqua Sport Bucuresti pe locul doi la nivel de cluburi, un rezultat imbucurator avand in vedere ca este totusi prima competitie din an, care vine si dupa perioada de vacanta de iarna.

“Le multumim parintilor pentru modul frumos in care au incurajat copiii si impreuna am demonstrat ca suntem o echipa, din toate punctele de vedere . In ceea ce priveste partea sportiva, apreciem mult evolutia copiilor. Mai sunt detalii de pus la punct si suntem siguri ca vom reusi acest lucru pana la urmatoarea competitie de la Izvorani.” – a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv al C.S. Aqua Sport Bucuresti.

Dintre sportivii care au participat in competitie s-au evidentiat: David Stoica, sportiv care se antreneaza la bazinul Aqua Sport Perspolis sub indrumarea antrenorului Alexandru Scarlat si sportivul Karen Avakian, care se antreneaza la bazinul Aqua Sport Olimpia, sub indrumarea antrenorului Armand Grecu.

“Suntem mandri de evolutia lui Karen Avakian si a lui David Stoica, ce demonstreaza la fiecare concurs ca rezultatele nu intarzie sa apara acolo unde exista vointa, talent si bineinteles, respectarea indicatiilor antrenorilor” – a declarat Andrei Nicolescu, Presedintele C.S. Aqua Sport Bucuresti.