Stimati membri,

Bazinul Aqua Sport Olimpia (Vitan) se afla in revizie tehnica pe perioada nedeterminata. Pe perioada lucrarilor activitatea se va desfasura la Bazinul Aqua Sport Dante Alighieri : http://aqua-sport.ro/locatii/dante-alighieri/

Vom reveni cu noi informatii. Va multumim pentru intelegere!

Bazinul Aqua Sport Olimpia (Stadion Olimpia, Vitan)

Bazinul de inot Olimpia (Stadion Olimpia Vitan) este situat chiar langa Stadionul Olimpia de pe Calea Vitan, in sectorul 3 din Bucuresti

Bazinul Olimpia are o lungime de 20 m si latimea de 10 m, adancimea de ~1.6m, iar temperatura apei in bazin este de ~30 grade C.

Bazinul Olimpia este disponibil cursurilor de inot pentru copii si adulti, la nivel de grupa sau cu antrenor personal, precum si inotului de agrement, sedintelor de recuperare medicala sau orelor de Aqua Gym. De asemenea, pentru abonamentele de agrement este disponibila si o sauna, precum si o sala de fitness dotata cu aparatura ultra moderna.

Fiind acoperit, bazinul de inot Olimpia este deschis, atat vara cat si iarna, pastrand o temperatura constanta pentru organizarea cursurilor de inot pentru orice varsta.

Lungime
20

metri

Latime
10

metri

Culoare de inot
5

culoare

Temperatura apei
30

grade Celsius

Contact
Adresa

Calea Vitan, Nr. 176-204, Sector 3

Pe jos: se poate intra prin Stadionul Olimpia (Vitan)

Cu masina, pentru a parca chiar in fata bazinului:

venind pe Calea Vitan dinspre Mihai Bravu,

faceti dreapta pe strada Nita Elinescu,

apoi stanga pe strada Drumeagului

Telefon

0728.303.652

Orar

Luni-Vineri: 07:00 – 23:00
Sambata-Duminica: 08:00 – 20:00

Bazinul Aqua Sport Olimpia (Vitan) se afla in revizie tehnica, iar activitatea este intrerupta temporar. Vom reveni cu noi informatii. Va multumim pentru intelegere!

Aveti intrebari? Contactati-ne!