Sportivii C.S. Aqua Sport Bucuresti vor concura la Campionatul Municipal 10-11 ani de la Izvorani

La acest sfarsit de saptamana, 27 dintre sportivii C.S. Aqua Sport Bucuresti vor participa la Concursul Municipal Copii 10-11 ani, Editia 2016, ce se va desfasura la Centrul Olimpic Izvorani, in zilele de 27 si 28 Februarie.

Competitia este organizata de AMNB – Asociatia Municipala de Natatie Bucuresti – avand ca  scop crearea unui cadru competitional in care copiii pot socializa, in timp ce antrenorii pot verifica nivelul de pregatire a sportivilor.

Cei 28 de sportivi legitimati la Clubul Sportiv Aqua Sport Bucuresti vor fi insotiti de 6 dintre  antrenorii grupelor de performanta: Alina Cartu, Lacramioara Robu, Oussema Rebai, Armand Grecu, Alexandru Scarlat si Mircea Purcaru, precum si de personal administrativ.

La aceasta categorie de varsta venim dupa cea mai importanta medalie din istoria Clubului, cea de la Campionatul National de Bacau si la acest concurs dorim sa incununam munca pe care au depus-o copiii la acest inceput de an. ” – a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv al C.S. Aqua Sport Bucuresti.