10-11 ani Izvorani 25-26 febr 2017

Campionii Aqua Sport vor lua startul la Campionatul National copii 10-11 ani – Faza pe Regiune

Urmeaza un weekend important pentru sportivii C.S. Aqua Sport Bucuresti care vor evolua la Faza Regionala a Campionatului National copii 10 – 11 ani, ce se va desfasura intre 7-9 aprilie, la bazinul Olimpic de la Izvorani.

40 dintre sportivii legitimati in cadrul Clubului Sportiv Aqua Sport Bucuresti au fost selectati in functie de varsta si de nivelul de pregatire. Ei vor avea 3 zile de socializare intr-un mediu competitional, timp in care isi vor demonstra abilitatile capatate prin antrenamentele zilnice si se vor lupta pentru calificarea la nationale.

In acelasi timp, cei 6 antrenori care ii vor insoti, Oussema Rebai, Alina Cartu, Armand Grecu, Corina Dumitru, Mihai Petrescu si Mircea Purcaru ii vor sustine de pe plaja bazinului si le vor evalua performantele.

“Asteptam cu nerabdare aceasta competitie. Copiii sunt bine pregatiti si sunt convins ca si parintii ne vor fi alaturi si vom reusi impreuna sa ne calificam intr-un numar cat mai mare la campionatele nationale din vara.” – a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv C.S. Aqua Sport Bucuresti.