Campionii Aqua Sport vor reprezenta Romania la Swim Race Days Dortmund

Urmeaza un weekend de foc pentru campionii Aqua Sport, care vor lua startul, pe 3 si 4 martie, la competitia internationala Swim Race Days, ce se va desfasura la Dortmund, in Germania si care va aduna la un loc 589 de sportivi, de la 44 de cluburi, din 12 tari: Luxemburg, Norvegia, Franta, Olanda, Suedia, Slovacia, Qatar, Letonia, Elvetia, Polonia, Romania si Germania.

20 dintre sportivii legitimati in cadrul Aqua Sport, cu varste cuprinse intre 9 si 13 ani vor reprezenta Romania la aceasta competitie si vor fi insotiti de 2 dintre antrenorii lor: Alina Cartu si Mircea Purcaru, care le vor fi alaturi pe tot parcursul competitiei si calatoriei.

Sportivii nostri au crescut si, odata cu ei, si standardele si amploarea competitiilor, precum si emotiile pe care le avem, dar suntem increzatori in fortele lor si in munca de zi cu zi pe care o depun. Excluzand cluburile din Germania, clubul Aqua Sport va avea a 2-a delegatie ca marime.  

“Tocmai vom participa la cea mai importanta competitie din istoria clubului nostru. Numarul mare de cluburi participante si de sportivi veniti nu doar din Europa ci si din afara ei este dovada clara a nivelului concursului la care vom participa. Speram sa ne reintoarcem acasa cu rezultate excelente!” – a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv Aqua Sport.