Cupa Olimpia, editia a VII – a

Sambata, 20 Mai 2017, la bazinul Aqua Sport Olimpia (Vitan) se va desfasura cea de-a VII-a editie a competitiei interne Cupa Olimpia, organizata anual de clubul nostru si dedicata copiilor inscrisi la cursurile Aqua Sport.

Concursul se va desfasura in doua reuniuni: reuniunea I va incepe cu incalzirea la ora 09:00, iar reuniunea a II-a va incepe la ora 12:30, fiecare reuniune finalizandu-se cu premierea castigatorilor, care vor primi diplome, medalii si surprize din partea Jaked. Nu doar cei mici isi vor demonstra abilitatile, ci si antrenorii lor, care vor participa la o cursa demonstrativa spre deliciul micilor sportivi, care vor avea si ei ocazia sa ii sustina pe mentorii lor.

La finalul competitiei, parintii care s-au antrenat din greu in ultimele saptamani, vor intra si ei in apa, alaturi de copiii lor, pentru mult asteptata stafeta parinte-copil, care va fi premiata cu surprize “dulci – amarui”.

Pe langa premierea sportivilor castigatori, un alt moment deosebit va fi premierea sportivilor din Grupele de Performanta, cu rezultate deosebite pentru podiumuri individuale in primul semestru, care vor primi, pe langa diplome si medalii, cadouri speciale,  cu ajutorul sponsorului principal al acestei editii, Decathlon.

Iar dupa o zi intreaga de competitie si emotie, vom incheia cu o petrecerea dedicata Zilei Copilului, intre 18:30 – 20:30, la locul de joaca PlayPark din ParkLake Shopping Center, unde cei mici se vor bucura de acces gratuit la zonele de joaca (Jungle Park, Climbing Park si scena de Karaoke) si se vor distra sub supravegherea personalului specializat.

Va asteptam cu drag!