echipa-polo-aqua-sport

Echipa de polo C.S. Aqua Sport Bucuresti a urcat pe podium

Duminica 27.09.2015, echipa de polo C.S. Aqua Sport Bucuresti a castigat un binemeritat loc II in cadrul Turneului de Pregatire la care a participat.

Cei 11 sportivi C.S. Aqua Sport Bucuresti, cu varste cuprinse intre 11 si 15 ani se antreneaza in aceasta formula doar de cateva luni, astfel ca devansarea unor echipe cu experienta mai mare a fost un rezultat surprinzator pentru cei mai multi, insa nu si pentru antrenorul echipei, Florin Musat, care cunoaste nivelul de munca din spatele acestui rezultat.

“Este un rezultat satisfacator mai ales pentru jucatorii mei, intrucat acest loc le-a dat un imbold si o motivatie in plus sa lupte in continuare pentru a-si atinge adevaratul potentialul. Pentru mine rezultatul nu a fost neaparat o surpriza, pentru ca eu ii antrenez zilnic si stiu ce poate fiecare in parte. Ce ma bucura foarte mult este faptul ca toti au jucat bine si ca am devenit cu adevarat o echipa” – a declarat antrenorul Florin Musat.

Daca obiectivul participarii la acest turneu a fost acela de a verifica nivelul de pregatire a sportivilor, pentru viitor antrenorul Florin Musat isi propune sa duca echipa in Campionatul Municipal si in cel National, in cadrul carora sa ocupe un loc fruntas.

“Suntem entuziasmati de performanta echipei de polo si ne bucuram sa vedem o evolutie atat de buna a echipei odata cu venirea antrenorului Florin Musat. ” – a declarat Andrei Nicolescu, Presedintele Clubului Sportiv Aqua Sport Bucuresti.

echipa-polo-aqua-sport-2 echipa-polo-aqua-sport-1 echipa-polo-aqua-sport