Juniorii Aqua Sport iau startul la Campionatele Internationale ale Romaniei

In perioada 9 – 12 mai 2019, sportivii Aqua Sport vor lua startul pentru prima data la Campionatele Internationale ale Romaniei.

Competitia, ce se va desfasura la bazinul Dinamo din Bucuresti, este organizata de Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern – FRNPM – si este dedicata juniorilor si seniorilor, aducand laolalta cei mai buni sportivi la aceste categorii de varsta, din 8 tari.

Clubul Aqua Sport va fi reprezentat de 5 sportive: Curcan Alexandra, Badea Bianca, Constantin Denisa, Duta Izabela, Mocanu Stefania, care indeplinesc criteriile de varsta si baremele necesare pentru aceasta competitie. Ele vor insotite de 2 dintre antrenorii lor, Oussema Rebai si Mircea Purcaru, ce le vor insoti si sustine pe toata perioada competitiei.

“Este o competitie de mare anvergura, prima de acest fel pentru sportivii nostri. Vor participa sportivi din 8 tari, concurenta va fi puternica, si speram ca sportivele noastre sa isi imbunatateaca considerabil timpii.”  a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv Aqua Sport