prichindei Aqua Sport

Noi campioni sunt lansati la apa weekend-ul acesta – Cupa Prichindel, Editia 2017

Sportivii Aqua Sport cu varste cuprinse intre 6-7 ani vor participa weekend-ul acesta, pe 6-7 Mai, la Cupa Prichindel, Editia 2017, ce se va desfasura la Bazinul Olimpic de la Izvorani.

Competitia este organizata de AMNB – Asociatia Municipala de Natatie Bucuresti – si are ca scop crearea unui cadru competitional in care acestia pot socializa, in timp ce antrenorii pot verifica nivelul de pregatire a sportivilor.

Cei 47 de prichindei Aqua Sport vor fi insotiti de 7 dintre antrenorii lor: Alina Cartu, Corina Dumitru, Paula Grecu, Armand Grecu, Mihai Petrescu, Andrei Ene si Antonio Stan, care ii vor indruma, incuraja si ii vor ajuta sa isi gestioneze emotiile pe tot parcursul competitiei.

“A venit momentul si pentru primul concurs din viata multora dintre participantii nostri la aceasta competitie. Le dorim mult succes pe noul drum pe care au pornit si sa le ajute Dumnezeu la o cariera cat mai indelungata si cat mai frumoasa. Noi, cei de la Aqua Sport, ne vom da mereu toata silinta sa ajunga cat mai sus posibil. “ – a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv C.S. Aqua Sport Bucuresti.