Sportivii Aqua Sport vor lua startul la Campionatul National de Copii 10-11 ani – Faza Regionala

La acest sfarsit de saptamana, pe 20, 21 si 22 aprilie,  sportivii Aqua Sport cu varste cuprinse intre 10-11 ani vor lua startul la Campionatul National de Copii – Faza Regionala, ce se va desfasura la Bazinul Olimpic de la Izvorani.

Competitia, organizata de Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern – FRNPM, are ca scop selectarea, in functie de indeplinirea baremelor, sportivilor ce se vor califica pentru Faza Nationala din vara.

Clubul Sportiv Aqua Sport va fi reprezentat de 56 de sportivi, ce vor fi insotiti de 5 dintre antrenorii lor: Oussema Rebai, Armand Grecu, Alina Cartu, Paula Grecu si Mircea Purcaru.

“Dupa ce Cadetii au facut o figura foarte frumoasa, a venit si randul copiilor de 10-11 ani sa simta emotiile calificarii la nationalele din vara. Desi au aparut 2-3 accidentari de ultim moment speram sa trecem cu bine peste ele si cat mai multi dintre copiii nostri sa isi indeplineasca obiectivul calificarii la nationale.” – ne-a declarat Mircea Purcaru, Director Sportiv Aqua Sport.