Weekend important pentru sportivii nostri, care vor participa la Campionatul National – Faza Regionala

Weekend-ul acesta, pe 2 si 3 Aprilie, sportivii C.S. Aqua Sport Bucuresti vor lua startul la unul dintre cele mai importante concursuri, Campionatul National Copii 10-11 ani, Faza pe Regiune – Editia 2016, ce se va desfasura la Bazinul Olimpic de la Izvorani.

Scoala, teme, bazin, joaca, antrenamente, odihna, scoala, teme, bazin, antrenamente, odihna si iar si iar de la capat, in fiecare zi. Poate pentru unii inseamna rutina, dar pentru ei si pentru noi inseamna mai mult de atat, inseamna disciplina. Caci asa arata vietile campionilor, pentru care televizorul si jocurile pe calculator in timpul saptamanii au devenit o amintire indepartata. E un schimb sanatos pe care aleg sa il faca bucurosi in fiecare zi si asta doar pentru a se autodepasi, pentru a se perfectiona.

Pentru a mai modifica cu cateva grade modul in care intra mana in apa, pentru a mai reusi sa sara cu 3 centimetri in plus la start. Sambata si duminica toate aceste detalii vor fi puse cap la cap si le vor arata parintilor, cei mai fideli suporteri, pentru ce au muncit acesti minunati copii atatea ore.

28 dintre sportivii legitimati la Clubul Sportiv Aqua Sport Bucuresti, cu varste cuprinse intre 10-11 ani, vor lupta pentru realizarea baremului care ii va califica la Campionatul National, caci acesta este scopul competitiei din acest weekend, competitie organizata de FRNPM – Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern.

Urmeaza un concurs foarte important pentru campionii nostri. Trebuie sa fim concentrati cat mai bine pentru a reusi sa crestem exponential numarul de copii cu care ne vom prezenta la Campionatul National. Vor fi 3 reuniuni pline de adrenalina, atat pentru copii cat si pentru antrenori si pentru parinti, insa sunt sigur ca, asa cum se intampla frecvent, sportivii nostri vor inota exceptional.” –  a declarat Mircea Purcaru – Director Sportiv Aqua Sport Bucuresti.

Parintii ii vor sustine din tribune, personalul administrativ Aqua Sport se va asigura ca totul decurge in parametri optimi, iar antrenorii Alina Cartu, Lacramioara Robu, Mircea Purcaru, Oussema Rebai si Armand Grecu, vor fi alaturi de cei mici in permanenta, asa cum o fac in fiecare zi. Acestia sunt increzatori in fortele copiilor si sunt convinsi ca daca anul trecut la aceeasi competitie am reusit sa ne calificam la Campionatul National cu 11 copii, anul acesta ne vom califica cu si mai multi copii.

Ne bucura foarte tare sustinerea parintilor si am vrea sa stie ca eforturile lor, ale copiilor lor si ale noastre nu raman nevazute, mai ales ca rezultatele bune de la competitiile anterioare au atras atentia unor potentiali sponsori, care ar dori sa sustina Clubul nostru, lucru care ne-ar permite sa facem si mai multe pentru viitorul natatiei romanesti, asa cum ne-am propus. Astfel ca avem asteptari mari de la sportivii nostri la aceasta competitie si le uram mult succes! – a declarat Andrei Nicolescu – Presedinte C.S. Aqua Sport Bucuresti.